Vrijwilliger bij Nova

Vrijwilligers – Helpende Handen voor Nova!

 

Onze vrijwilligers nemen een belangrijke rol in bij Nova. Zij zorgen voor ondersteuning bij de activiteiten, vervoer van deelnemers en vele andere werkzaamheden. Zonder hen zouden we onze deelnemers niet het aanbod kunnen bieden waar we met z’n allen trots op zijn. We zijn dan ook zeer gelukkig met al deze mensen die voor de deelnemers van Nova door het vuur gaan!

Naast de interesse in Nova, haar deelnemers en hulp bij de activiteiten wordt het ‘luisterend oor zijn’ door deelnemers vaak genoemd als zeer waardevol.  Al schilderend, harkend, rijdend, kokend etc. bent u als vrijwilliger van grote meerwaarde voor elke deelnemer!!

Heeft u ruimte om iets te betekenen voor een ander en interesse in de doelgroep en activiteiten? Neem dan contact op voor meer informatie en/of het plannen van een kennismakingsgesprek en rondleiding. Dit kan op telefoonnummer 0316 – 372902 of per e-mail (info@novazorgenwelzijn.nl). U kunt natuurlijk ook langskomen op maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 16.00 uur op Rijndijk 2, 6911 KA in Pannerden.

hand